Vijesti

10.03.2011

Održana radionica „Promocija FP7 projekata“

Povodom završetka projekta „ Western Balkan Countries Inco-Net Support in the field of ICT (WINS-ICT)”, u Inovacionom centru Banja Luka održana je prva radionica na temu promocije FP7 projekata.   

04.03.2011

Ekspert iz Španije pomaže u kreiranju prve lokalne akcione grupe u BiH

G. Diego Curto, stručnjak za formiranje LAG-ova španske pokrajine Extremadura nalazi se u posjeti Exit Centru sa ciljem da pomogne inicijativu za kreiranje prve lokalne akcione grupe (LAG) u Bosni i Hercegovini.   

22.12.2010

Promocija beta verzije portala eZdravlje

Stanovnicima Republike Srpske i Federacije BiH od juče su nadohvat ruke sve informacije iz oblasti zdravstva. Ministri zdravlje Republike Srpske, Ranko Škrbić i Federacije BiH, Safet Omerović, uz prisustvo norveškog ambasadora u BiH, Jana Bratua, danas su svečano pustili u rad zdravstveni portal eZ...   

30.06.2010

Forum za traženje partnera, Plitvice

Dana 30. juna 2010. godine od 10-16h u hotelu "Jezero" na Plitvičkim jezerima održan je Forum za traženje partnerstva u prekograničnoj saradnji IPA CBC programa Hrvatska- Bosna i Hercegovina.   

16.06.2010

Otvaranje ICBL u Banjaluci

Inovacioni centar Banjaluka, koji će mladim preduzetnicima i inovatorima omogućiti da započnu vlastiti biznis iz oblasti modernih tehnologija zvanično je otvoren.   

10.06.2010

Seminar o elektronskom obrazovanju u sistemu cjeloživotnog obrazovanja Republike Srpske

U novootvorenim prostorijama ICBL održana je multimedijalna studija o elektronskom obrazovanju u sistemu cjeloživotnog obrazovanja RS.   

prva  prethodna  1  2  3  sljedeća  posljednja