Vijesti

Sve vijesti

Inovacioni Centar Banja Luka organizuje dešavanje "Poslovni utorak"

Inovacioni Centar u saradnji sa Exit Centrom započinje sa organizacijom "Poslovnog utorka".
Po uzoru na globalno rasprostranjenu praksu održavanja kulture poslovanja, Inovacioni centar Banja Luka (ICBL) prepoznao je važnost kontinuiteta poslovnog dijaloga. Šire poznat pod nazivom Business Tuesday, Poslovni utorak predstavalja korak bliže u nastojanju da se u realnim okvirima poslovnog ambijenta BiH razvija dijalog i uvažavanje poslovnih inicijativa i privatno-javnog interesa.
Svakog prvog utorka u mjesecu tokom 2011. godine organizovaćemo poslovna okupljanja sa unaprijed definisanim tematskim sadržajem.
 
Prvi Forum desiće se 03.05.2011.godine na temu "Obnovljivi izvori energije - šansa za razvoj MSP-a u BiH".
Forum ima karakter poslovnog umrežavanja sa potencijalnim investitorima i partnerima. Forum se održava u prostorijama ICBL-a, u trajanju od 11.00 do 15.00 časova.
 
U okvirima Poslovnog utorka namjeravamo doprinijeti postizanju sledećih cilljeva:
 
- Internacionalizacija domaćeg poslovanja
- Podrška transferu tehnoloških dostignuća
- Kontinuitet privlačenja investicija u inovativna poslovanja
 
U svojstvu platforme za poslovno umrežavanje Poslovni utorak pruža prostor za susrete i razmjenu iskustava predstavnika preduzetničke zajednice i ostalih interesnih strana, pri čemu otvaramo priliku za razgovor o tehnološkim dostignućima, trgovini, zajedničkim investicijama i ostalim vidovima poslovno tehničke saradnje.
 
Budite i Vi dio zajedničkog nastojanja za stvaranjem kvalitetnijeg poslovnog ambijenta i osigurajte unaprijeđenje  vašeg poslovanja!

Više informacija o Poslovnom utorku, kao i Vašu prijavnicu mozete naći ovdje.
 

U prilogu mozete preuzeti agendu dešavanja i listu učesnika.

Dokumenti povezani sa vijesti

Postavljeno: 29.04.2011.